Dragi români! Au trecut 2 ani și jumătate de când m-ați mandatat să vă reprezint interesele în Parlamentul României, ca senator al Partidului Național Liberal. Au fost 30 de luni extrem de intense, cu o bogată activitate parlamentară care se reflectă prin întrebările, interpelările, moțiunile, inițiativele legislative și audiențele acordate în toată această perioadă. Personal, consider că rezultatul alegerilor europarlamentare din Vrancea, din 26 mai, când PNL a obținut un scor istoric, la 7 procente peste PSD, reflectă și faptul că vrâncenii au apreciat activitatea parlamentarilor liberali în Senat, respectiv Camera deputaților.Dincolo de vorbe și aprecieri care pot părea subiective, cifrele concrete scot în evidență activitatea unui parlamentar. Astfel, în Senat am luat cuvântul de 58 de ori, vorbind despre problemele oamenilor așa cum mi-au fost ele sesizate. De asemenea, am adresat 63 de întrebări miniștrilor Guvernului României și am semnat 42 de inițiative legislative. Totodată, am făcut 18 declarații politice, interpelându-l de mai multe ori și pe premierul României.

Nu am evitat platourile televiziunilor, pentru că astfel am putut transmite mesaje la nivel național, despre problemele din România și despre activitatea mea de senator. Un politician care nu este prezent în media nu dă dovadă de transparență totală din punctul meu de vedere.

Conferințele de presă nu au lipsit din activitatea mea, tot în ideea de a fi cât mai transparent față de oamenii care mi-au acordat votul lor în decembrie 2016. Sutele de audiențe acordate la Focșani, Adjud, Jariștea sau chiar la București au fost prilej pentru a asculta păsurile cetățenilor și a sesiza autoritățile atunci când am constatat abuzuri.

Am fost susținut permanent de către președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, de colegii senatori și liberali ai PNL, de colegul meu vrâncean, deputatul Ion Ștefan, de către primarii liberali de Vrancea și de consilierii municipali, județeni și locali, motiv pentru care le mulțumesc tuturor. Vă doresc o vară frumoasă și vă asigur că la reluarea activității parlamentare voi fi la fel de activ ca și până acum.

#vrânceniitrebuiesăștie

#româniitrebuiesăștie