Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNLCât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoțat pe scandalul primarilor cu bugetele locale în condițiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din țara și în doi ani nu a făcut nimic pentru București.

Trebuie să ai mult tupeu și să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condițiile în care ai avut bani, și să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, și a propriului Guvern, nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centura Capitalei, pentru reabilitarea rețelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea și igienizarea spitalelor din București.

Firea e un primar fake pentru București care nu are nicio legătură cu administrația orașului la fel ca medicul fals italian prins ca nu avea nicio legătură cu medicina. Mai devreme sau mai târziu, la fel va fi prinsă și Firea cu minciuna.

Firea vrea să fie exclusă din PSD și să dea vina pe Dragnea și PSD pentru toate nerealizările ei în Capitală. Însă, oricât ar fugi Firea de Dragnea și de PSD, ei sunt la fel de escroci. Este #FireaPSD să mintă, să înșele oamenii, să fure banii publici și să arunce vina pe alții.

Au furat din banii copiilor și acum nu au milă nici de invalizi și nevăzători și vor să-i lase fără bani pentru însoțitori. Cât de ticaloși pot fi ⁉️