Gabriel Dumitrascu (PNL): „de azi, Bucureștiul are o viziune și un plan strategic de rezolvare a problemei încalzirii și apei calde pentru bucureștenii care trăiesc la bloc, dar și pentru cei ce locuiesc în case și imobile cu sisteme individuale. Noi am pus interesele bucureștenilor pe primul loc și am căutat soluții practice și eficiente pentru a împlinii așteptările oamenilor, așa cum ei le definesc, spre deosebire de actuala administrație care caută soluții pentru supraviețuirea sistemului de termoficare, ca sursă de putere politică.(…) Am anunțat că pun la dispoziție soluțiile pe care le-am identificat cu colegii mei și suntem dispuși să venim la orice dezbatere de idei sau ședință de lucru, pentru a da bucureștenilor siguranța că situația de acum nu se mai repetă.
Vreau să fiu bineînțeles, este nevoie de viziune si soluții tehnice și nu de certuri politice. Nu ne intereseaza acum mandatul de primar, azi este nevoie de un plan de acțiuni vizionar și pragmatic și nu de pasarea responsabilităților sau de promisiuni pe hârtie.”