Trebuie să îi informăm pe români şi pe sucevenii noştri că în acest timp #Serbia, care nu este membră a #UE, a finalizat conectarea prin autostrăzi cu Bulgaria, Macedonia, spre Grecia, Croaţia şi Ungaria. În 2017, Serbia, prin premierul de la acea vreme, a propus premierului PSD de atunci, Sorin Grindeanu, realizarea unei autostrăzi Belgrad-Timişoara, ofertă declinată de Guvernul PSD.

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că guvernarea PSD a sfidat în permanenţă românii în materie de infrastructură, domeniul cel mai deficitar şi unde aşteptările sunt cele mai mari. Bogdan Gheorghiu a amintit că, recent, premierul Viorica Dăncilă a cerut şi obţinut demisia lui Narcis Neaga de la conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, după ce în trecut acesta a mai fost demis pentru incompetenţă şi renumit în funcţie după o perioadă.

„Numele lui Narcis Neaga a devenit pentru români garanţia că NU se vor face autostrăzi în România. Coerenţa guvernării PSD s-a văzut şi în cazul Ministerului Transporturilor, unde Răzvan Cuc a fost de asemenea demis pentru incompetenţă şi renumit încă o dată ministru. Practic, întreaga perioadă a guvernării PSD a fost o mare bătaie de joc la adresa vieţii românilor”, a declarat Gheorghiu. El şi-a susţinut afirmaţia precizând că în 2017 au fost daţi în folosinţă doar 18 km de autostradă; în 2018 au fost gata 56 de km; iar în 2019 se preconizează în jur de 50 km.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-07-12/Bogdan-Gheorghiu-considera-ca-infrastructura-este-bataia-de-joc-permanenta-a-guvernarii-PSD#ixzz5tl5i7J00
#2020FărăPSDșiALDE