laura Iulia Senator . Ministrul Justitiei Tudorel Toader, cel care prezidează Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) se opune numirii Codruței Kovesi la Parchetul European. ‘Voi trimite decizia CCR privind demiterea din funcţie, fiecărui ministru de justiţie”. Domnule ministru, și această „ievaluare” a dvs este slabă, cum slabe au fost și cele privitoare la procurorii șefi Kovesi si Lazăr.Veți face pentru România (nu știu cine vă va încredința acest mandat!!), ceea ce a făcut Polonia atunci când statele membre UE l-au reales ca Președinte al Consiliului European, pe polonezul Donald Tusk, la 9 martie 2017.

Atunci, obsesia guvernului polonez de a-și pedepsi fostul prim-ministru polonez Tusk și de a încerca blocarea numirii acestuia pentru un nou mandat, l-a făcut nu doar să piardă cu 27 – 1 la voturi, dar a aruncat Polonia în izolare politică în Europa!

Și pentru dvs și pentru tot guvernul de politruci din care faceți parte, sunt valabile și azi, cuvintele lui Donald Tusk, exprimate după realegerea sa:

„Fiţi atenţi să nu tăiaţi punţile. Odată ce au fost tăiate, nu le mai puteţi folosi”, a spus Tusk, Președinte reales al Consiliului European, adresând un avertisment Varşoviei, dar și „tuturor statelor membre (…), dar astăzi în special guvernului polonez”.

Fiți cu băgare de seamă, nu doar Donald Tusk @ Consiliul European, ci și întregul Consiliu UE, inclusiv JAI, sunt cu ochii pe dumneavoastră!

Sursa: https://www.facebook.com/iulia.scantei/photos/a.1852539908309356/2324086984487977/?type=3&theater