Marius Stefan Vintila, prim-vicepreședinte PNL Bucureşti: Avem un primar a cărui unica preocupare și unic talent este Bâlciul.  Daniel Florea – #PrimarulZERO. Centrul Cultural (sac!) al sectorului 5 a achiziționat de curând “servicii de bâlci” in valoare de 266 mii lei. Oare la asta se reduce cultura in sectorul 5?

In loc sa se ocupe de problemele reale ale sectorului, Primarul Zero Daniel Florea are printre priorități inaugurarea de statui, participarea la festivități de preamărire sau amenințarea opoziției. In rest nu îl vedem prea des la treaba.

In loc de “servicii de bâlci” se puteau achiziționa spre exemplu servicii de amenajare a școlilor închise din sector sau echipamente didactice pentru elevi. Sau de fapt, dacă tot sunt in bugetul centrului cultural, ce ați fi zis despre niște “servicii culturale”?

Dacă la asta am adauga întreg bugetul cheltuit pentru bâlci in sectorul 5 in ultimii doi ani, care se ridica la câteva milioane bune de euro, vom vedea de ce nu se realizează nici o investiție majora in sector.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/un-liberal-acuza-iresponsabilitate-in-cheltuirea-fondurilor-publice-in-sectorul-5-avem-un-primar-a-carui-unica-preocupare-i-unic-talent-este-balciul_1322611.html?fbclid=IwAR2CqBlfXQBQkCr47AtxBULipyGaU7kKhY-2eurK4XDILAw4Y52msxY__RQ