Aproximativ 5000 de oameni au umplut Sala Polivalentă pentru a fi alături de Ludovic Orban, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan, Vasile Blaga, Laurențiu Leoreanu, Dragoș Chitic și alți lideri regionali ai PNL.

Rareș Bogdan: Fabuloasa atmosfera si caldura nemtenilor care ne-au intampinat dupa 5h de mers pe sosele imposibile. De la Sibiu, de la Summit, acum la Piatra Neamt in mijlocul nemtenilor frumosi si liberi!

Cristian Bușoi : Astăzi, la Piatra Neamț! #PNL #eTimpulRomâniei #26mai #alegerieuroparlamentare #România #UE

Eugen Țapu Nazare: O seară specială la Piatra-Neamț, o sală polivalentă plină de susținători PNL, fără garduri de protecție și fără jandarmi care să ne apere. Doar cu inimă bună și oameni frumoși langa noi: Rares Bogdan și Ludovic Orban.
#EtimpulRomâniei#PNL

Gheorghe Flutur: „Moldova a reînviat! Azi, la 15 grade este un miting cu foarte mulți oameni la Piatra Neamt! Asta înseamnă că Moldova este pe drumul cel bun!

Mugur Cozmanciuc: „Piatra Neamț este aici! Mă bucur și vă mulțumesc ca astăzi suntem împreună pentru lansarea candidaților pentru Europarlamentare.”

Dragoș Chitic: „Moldova vrea ca PSD să dispară de la conducerea României. Alegerile din 26 mai sunt foarte importante, haideți să le tratăm cu seriozitate! Haideți să arătăm Europei că putem trimite în Parlamentul European oameni capabili!

#PNL#eTimpulRomâniei#26mai#alegerieuroparlamentare#România#UE

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]