Siegfried Muresan, eurodeputat #PNL:   Astăzi au apărut două articole cu poza lui Liviu Dragnea în Financial Times.

ℹ️Primul spune așa: “Sforarul condamnat va fi examinat minuțios de Uniunea Europeană.” Articolul vorbește despre vila cu piscină și teren de tenis a lui Dragnea din Alexandria, despre Bombonica, despre Teldrum, despre condamnările lui Dragnea și despre acuzațiile OLAF.
Despre prim ministrul Dăncilă se folosește cuvântul “figurantă.”

ℹ️Al doilea articol se numește “#UE trebuie să își întărească protecția democrației” și este semnat de întregul Consiliu Editorial al Financial Times. Articolul spune că deținerea președinției UE este o onoare pe care și cele mai mari țări UE o iau în serios. Pentru noile țări președinția UE este oportunitatea de a arăta cât de departe au ajuns. Din păcate, în România, în momentul de față, se fac regrese. Articolul spune că Uniunea Europeană trebuie să inventeze noi mecanisme pentru a se apăra de lideri autoritari, precum cei din #România#Polonia și #Ungaria.

#2020FarăPsdșiAlde