Dan Cristian Popescu.Astăzi am onorat invitația primită din partea Hospice Casa Speranței, invitație lansată de doamna director Mirela Nemțanu. Alături de HRH Princess Dina Mired, Prințesa Iordaniei, am vizitat spitalul și am cunoscut poveștile celor aflați în grija Hospice.

Prințesa Iordaniei este președinte al Union International for Cancer Control, cea mai mare organizație internațională dedicată exclusiv reducerii cancerului la nivel mondial, promovarea echității și integrarea screening-ului de cancer în agenda mondială de sănătate și dezvoltare. Este o mare bucurie pentru noi să știm că Hospice Casa Speranței se află pe agenda persoanelor influente la nivel mondial.

În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă, interesul nostru este același pentru toți cetățenii care locuiesc sau își desfășoară activitatea aici. Mulțumesc pentru invitație și pentru grija pe care o arătați celor care au nevoie. În mine veți avea mereu un partener și un aliat.

#Aca2ă
#meritămmaimult