Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL:  “Astăzi am mai făcut un pas în lupta cu sistemul #FireaPSD de sifonare a banilor plătiți de bucureșteni din munca lor cinstită.

Împreună cu avocatul Cristian Bacanu, care ne sprijină pro bono în acest demers, am depus astăzi la Tribunalul București probele necesare la dosar pentru acțiunea declanșată în instanță împotriva companiilor municipale înființate ilegal de Firea în București.

Este o acțiune pe care eu, alături de alți doi colegi înscriși în competiția internă a Partidului Național Liberal pentru candidatura la Primăria Capitalei, Florin Cîțu și Ciprian Ciucu, am început-o imediat după ce Curtea de Apel București a decis că aceste companii au fost înființate ilegal.

Peste 600 de milioane de euro sunt blocate în conturile companiilor înființate de #FireaPSD și orice cheltuire a lor în acest moment este ilegală și va atrage răspunderea celor care le autorizează.

PS: În drumul nostru spre Tribunalul București, o conspirație ne-a făcut să ne întâlnim cu o nouă defecțiune a unuia dintre autocarele noi cumpărate de Firea. Noi și deja defecte! Așa sunt aruncați pe apa Dâmboviței banii bucureștenilor de administrația #FireaPSD. Ajunge!”

https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/281556615891843/