Alexandru Nazare. Ieri, 2 ianuarie a.c. Asociatia “Moldova Vrea Autostrada” mi-a conferit statutul de membru de onoare pentru contribuția adusă la includerea traseului autostrăzii Tg. Mures – Iași în rețeaua TEN-T a Uniunii Europene și pentru activitatea desfășurată ca secretar de stat și ulterior ministru al transporturilor.

Pentru mine acesta distinctie reprezinta cea mai mare realizare profesionala de pana acum. O impart cu drag si respect cu toti expertii din Ministerul Transporturilor si din Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Bruxelles, implicati direct pe parcusul negocierilor.
Acum, privind in urma, imi aduc aminte cu drag de sutele de zboruri (de care imi era frica🤣🙈) facute la Bruxelles si in Europa, in scopul negocierii retelei TEN-T, a obtinerii fondurilor europene pentru Romania, de multele nopti in care dormeam intre zboruri cateva ore, de polemicile dintre noi cu unicul scop de a grabi finantarea si realizarea proiectelor de infrastructura.
Ma simt onorat si multumesc din tot sufletul si in numele colegilor mei Asociatiei “Moldova vrea autostrada”, domnului Marius Alexa si nu in ultimul rand, pentru incredere, moldovenilor!