Cornel Popa, senator #PNL: ”Anul 2018 a însemnat 23 de inițiative legislative, 37 de declarații politice și 79 de intervenții pe lângă Guvernul României, din care 48 de întrebări și 31 de interpelări.”

Activitatea intensa a senatorului liberal Cornel Popa, este de remarcat, mai ales ca aceasta vine pe fondul unui razboi nesfarsit al nervilor, intr-o Romanie care parca s-a oprit din evolutie si a intrat in regres, cu un guvern campion la derapaje economice si cu nici o realizare importanta.

Preocupat de problemele comunitatii din care provine, liberalul a tinut in permanenta legatura cu cei ce i-au trecut pragul in cabinetele parlamentare din Oradea si Beius, iar majoritatea intrebarilor sau interpelarilor catre ministere au fost facute la cererea celor cu care a discutat personal sau prin intermediul consierilor locali, cu acesta, dovedind interes fata de nevoile oamenilor care l-au votat si trimis sa-i reprezinte in Parlamentul Romaniei.

In Parlament, in plenul Senatului, prin intermediul declaratiilor politice, Cornel Popa a tras atentia colegilor asupra numeroaselor derapaje institutionale, politice sau economice, venite din partea puterii, a adus in discutie numeroase probleme sesizate in teren sau prin intermediul altora, urechind, ori de cate ori  era cazul, pe actualii guvernanti, dar si pe parlamentarii puterii.