Hai la vot. Eu am votat pentru oamenii Chișinăului! Pentru valorile în care cred și pentru viitor. Am certitudinea că astăzi orașul si comunitatea noastră se va desprinde definitiv de trecutul sufocat de minciună, manipulare, dezinformare, corupție, oportunism, trădare și compromis.Am votat pentru dreptul tuturor locuitorilor din Chișinău la viață mai bună, la bunăstare și echitate socială.

Am votat cu certitudinea că de această dată votul nostru, al tuturor, nu va mai fi furat de cei care se tem de ADEVĂR și de puterea acestuia, se tem de deciziile oamenilor.

Cea mai severă sancțiune pentru cei care au furat votul din iunie 2018, indiferent pe cine au ales oamenii, este un vot și mai masiv, și mai hotărât în această duminică.

Adevărul este că oamenii din Chișinău vor altceva decat ceea ce li s-a oferit până acum. Astăzi vom arată întregii lumi ce fel de oameni suntem noi, cei din Chișinău.

Rog și-i îndemn pe toți locuitorii Chișinăului și ai Suburbiilor să iasă astăzi la vot! Să aleagă cum cred că este mai bine pentru ei, pentru familiile lor, pentru viitorul lor, dar să iasă la vot. Aceasta este prima regulă sau condiție a democrației. VOTUL LIBER EXPRIMAT!

Dacă stăm acasă și nu votăm, vă spun sigur că Moldova va eșua din nou, pentru următorii 10-20 de ani! Știu ce spun, aveți încredere în vorbele mele. Votul nu este doar un DREPT, este și o DATORIE. Față de noi înșine, față de viitorul nostru, față de comunitățile noastre și, nu ultimul rând, față de draga noastră Moldovă!

Nu stați casă, ieșiți la vot! Aveți încredere în voi și în decizia voastră!

Astăzi! Doar astăzi! NU mâine! Nu săptămâna viitoare! Nu anul viitor! Doar astăzi ne putem decide soarta pentru următorii foarte mulți ani de zile!

Vă mulțumesc și vă respect foarte mult pe toți! Doamne ajuta!

Sursa:  https://www.facebook.com/AndreiNastase.DA/?__tn__=K-R&eid=ARC64wdLZefOqXZ0q6cdoD6Eujj