Andrei Chirilă, președintele Clubului Studenților Liberali Iași: „Halucinant! Guvernul PSD-ALDE dă o palmă comunității studențești din România propunând eliminarea burselor pe perioada verii, respectiv restrângerea numărului de călătorii feroviare gratuite la 12 pe an! În calitate de președinte al Clubului Studenților Liberali Iași, somez guvernul să renunțe la aceste măsuri care, pragmatic vorbind, par a penaliza categoria de vârstă ce a fost decisivă în sancționarea coaliției la alegerile europarlamentare din 26 mai. Paradoxal, același guvern care recent oferise aceste beneficii. Lipsa de consecvență și iresponsabilitatea decizională nu pot fi tolerate dacă avem pretenția unui guvern profesionist și de bună credință!

Deși PSD-ALDE vorbește de aproape 3 ani de creștere economică, de creșterea nivelului de trai și de bunăstare generală, lovesc în cei puțini care au optat să își construiască o carieră în România! Iar acest lucru trebuie stopat cu orice preț!
#NouaGenerație
#AC