Dan Cristian Popescu . Ne bucurăm să vă anunțăm că am dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a celui mai mare program educațional din România, „Academia copiilor sector 2”, care oferă cursuri gratuite școlarilor și preșcolarilor din unitățile de învățământ.

În urma feedback-ului foarte bun primit în prima lună de la startul acestui program, de care beneficiază peste 17.000 de copii, sprijiniți de Primăria sectorului 2, am luat decizia continuării acestuia în anul școlar 2019-2020. Astfel, am suplimentat numărul locurilor disponibile și le-am adaptat nevoilor copiilor noștri din cadrul școlilor speciale.

În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă, toți copiii noștri au nevoie de educație de calitate și toți beneficiază de sprijinul primăriei sector 2 pentru a se bucura de programe educaționale potrivite vârstei și nevoilor lor.

Fișele de înscriere le găsiți la secretariatul unităților de învățământ sau pe portalul nostru www.invatamantsector2.ro

Sursa: