↗️ Ludovic Orban, Preşedintele #PNL: ↗️ „Partidul Naţional Liberal, astăzi, este partidul care se bucură de cea mai mare încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care le-am depus în susținerea listei de candidaţi. Partidul Național Liberal este pe primul loc ca și susținere a listei de candidați. Am bătut PSD în strângerea de semnături și de asemenea, pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European.

↗️ Cu cât Partidul Național Liberal va fi mai puternic și mai bine reprezentat la nivelul Parlamentului European, cu atât #România va fi mai puternică și mai bine reprezentată, iar capacitatea României de a influența deciziile la nivel european va crește. Aşa putem să garantăm traiectoria europeană a României, faptul că România va fi tratată ca un partener egal între toate celelalte națiuni membre ale Uniunii Europene și de asemenea, că beneficiile apartenenței României la Uniunea Europeană vor ajunge către toți românii.”

#PNL #PPE #CeaMaiPuternicăFamilieEuropeană
#ETimpulRomâniei #RomâniaÎnPrimulRând