Președintele PNL SuceavaGheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că alocarea prevăzută în bugetul pentru anul 2019 pentru #Autostrada #Unirii, Iași-Tg. Mureș ajunge doar pentru construcția a 200 de metri liniari de autostradă, ceea ce ar însemna, că în acest ritm, investiția s-ar finaliza în 1500 de ani, apreciind că este important ca atât parlamentarii din județele #Moldovei cât și autoritățile locale să facă demersuri pentru suplimentarea sumei astfel încât acest proiect să se realizeze.

Gheorghe Flutur:  ❝Sunt consternat după ce am văzut că prin proiectul de buget pentru Autostrada Iași-Tg. Mureș se alocă în acest an o sumă infimă care ar ajunge doar pentru construcția a 200 de metri liniari de autostradă. În ritmul acesta, autostrada ar fi finalizată în 1500 de ani!❞

El a amintit că a discutat deja cu parlamentarii liberali de Suceava să susțină un amendament prin care suma alocată pentru Autostrada Iași-Tg. Mureș să fie suplimentată serios pentru ca să se înceapă această investiție atât de necesară zonei Moldovei.

Sursa: https://www.newsbucovina.ro/actualitate/242168/flutur-este-consternat-dupa-ce-a-aflat-ca-banii-alocati-in-2019-de-guvern-pentru-autostrada-iasi-tg-mures-ajung-doar-pentru-200-de-metri-liniari-de-drum-rapid-parlamentarii-din-judetele-moldovei-ar?fbclid=IwAR04Ghys-2lHAGeHXbT7EjSSohRYPo0uc6kgr3VxtNSnKvB2lBVaDU5KARg