Ședința Consiliului Local Sector 1 din 30 septembrie. Episodul: Școli versus interesele PSD
În ședința Consiliului Local al Sectorului 1 din 30 septembrie, consilierii PNL au depus un amendament la proiectul de rectificare bugetară prin care se alocau banii necesari pentru plata utilităților în școli, alături de toate programele necesare pentru instituțiile de învățământ, inclusiv centrale termice și masa caldă.
Amendamentul propus de consilierii PNL diminua bugetul direcției de salubrizare la 2,5 milioane de lei, sumă mai mult decât suficientă pentru înființarea și funcționarea direcției până la finalul anului, și alocarea banilor rămași pentru cheltuieli de funcționare ale instituțiilor de învățământ.
🔴PSD a votat ÎMPOTRIVĂ! De ce? Pentru că nu le pasă de educația copiilor noștri.
PSD îngroapă învățământul din Sectorul 1…
PNL va lupta pentru școli, pentru copiii sectorului, pentru condiții decente!
#noisuntemPNL1
Aici aveți, în premieră, un super-clip pregătit de echipa de comunicare online PNL Sector 1 despre ultima ședința de Consiliu Local al Sectorului 1. O victorie politica prin care am lăsat PSD- iștii în offside, demonstrând ca le pasa de sinecuri și pomeni electorale mai mult decât de educația copiilor noștri. Felicitări echipei noastre de consilieri locali și mulțumiri celor care s-au implicat în sprijinul ei.

Mai jos aveți adresa unde puteți viziona video lipul: https://www.facebook.com/279506398903505/posts/1242831382570997/

Sursa: https://www.facebook.com/hashtag/noisuntempnl1?source=feed_text&epa=HASHTAG&__xts__[0]=68.ARAvOVeo3b-