ℹ️Aflat astăzi la #Sibiu alături de Președintele PNL, cea mai puternică și cunoscută voce în bătălia cu #PSDRares Bogdan, a transmis angajamentul său de sprijin pentru sibieni în primul lui mandat de europarlamentar.

Candidatul de pe prima poziție pe lista #PNL pentru alegerile din 26 mai și-a anunțat totodată intenția de a deschide în Sibiu un birou de europarlamentar pentru a fi permanent conectat la proiectele de dezvoltare ale acestei comunități și pentru a le susține în @Parlamentul European.

Ludovic Orban, Președintele PNL, și viitorul europarlamentar al Sibiului, Rares Bogdan, au lăudat performanța administrativă și succesul politic al filialei PNL Sibiu, i-au felicitat pe primarii și consilierii locali care au construit, prin munca și rezultatele lor în administratie, rezultatele din alegeri.

Sibiul a fost mereu o organizație fanion în Partidul Naţional Liberal, este organizația care a dat Președintele României și care a obținut cel mai bun scor la alegerile parlamentare. Inclinația sibienilor pentru politica liberală se va vedea și la europarlamentarele de anul acesta.

Vom câștiga alegerile europarlamentare!
Vom da din nou Președintele României, pe Klaus Iohannis!
Vom obține cele mai bune rezultate la alegerile locale!
Vom da României un Guvern competent!
Toate acestea, pentru că România merită să fie pe primul loc!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]