Adunarea regională a organizațiilor #PNL, regiunea sud-est, de la Constanța, desfășurată în prezența excelenței sale, domnul Klaus Iohannis, Președintele României și a Președintelui PNL, domnul Ludovic Orban.“Partidul Naţional Liberal organizează sâmbătă, 14 septembrie a.c., Adunarea Regională a organizaţiilor PNL – Est, la Constanţa, începând cu ora 17.00. La eveniment va lua parte Preşedintele României, Klaus Iohannis, alături de circa 1.300 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune. Printre cei care vor lua cuvântul se numără şeful statului, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, vicepreşedinte regional Victor Paul Dobre şi preşedinte PNL Constanţa, Bogdan Huţucă”, arată un comunicat al PNL

Vizionează alături de prieteni sau împreună cu un grup :  https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/1126055434253153/