Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNL:     „Administrația #FireaPSD este un dezastru pentru bucureșteni care acum nu mai au nici apă pentru igiena personală.

Bebelușii sunt infectați cu fel de fel de bacterii încă de la naștere în spitalele din Capitală, școlile nu au cabinete sanitare dotate corespunzător în plină epidemie de gripă, rețeaua RADET bubuie prin toate părțile orașului, transportul public este un pericol pentru călători cu noile autobuze achiziționate, noi și defecte, iar acum nici apa de la robinet nu mai poate fi folosită de bucureșteni.

Însă, cea mai mare calamitate pentru București este chiar Primarul Gabriela Firea. Capitala a ajuns o mahala insalubră în care nimic nu mai funcționează cum trebuie și pericolele te pândesc la tot pasul iar autoritatea locală este pur și simplu absentă.

Astăzi la prima oră, Primarul General ar fi trebuit să aibă trei priorități urgente. Să dispună un control rapid la societatea Apa Nova pentru verificarea, sancționarea și remedierea abaterilor care au dus la situația în care apa potabilă din Capitală nu mai poate fi folosită de bucureșteni.

ℹ️ În plină eipidemie de gripă, trebuie folosită vacanța inter-semestrială a elevilor pentru igienizarea școlilor și dotarea cabinetelor medicale școlare cu material sanitar de prevenție necesar și personal medical de specialitate.

ℹ️ Iar până la apariția unui noul val de frig în Capitală, trebuie convocați administratorii speciali și judiciari ai RADET pentru verificarea instalațiilor de termoficare, soluționarea problemelor la punctele termice cu risc de avarie și aprobarea în regim de urgență unui plan de reorganizare și restructurare a societății RADET.

‼️Asta ar trebui să facă un Primar General, dar #FireaPSD habar n-are administrație și face doar manipulare politică la televizor în timp ce problemele bucureștenilor sunt lăsate să se rezolve natural după princpiul «Când vor fi alegeri, va fi cald și bine!»”