Șefia Autorității Electorale Permanente (AEP) a rămas vacantă după ce Daniel Barbu (ALDE) și-a anunțat demisia din motive personale. Potrivit Pro România, el ar urma să candideze la alegerile europarlamentare din luna mai. Barbu a ocupat funcția din mai 2017. Mircea Drăghici, trezorierul PSD, pesedistul refuzat de 3 ori de către președintele Klaus Iohannis pentru preluarea Ministerului Transporturilor, va fi noul președinte al Autorității Electorale Permanente.

Mircea Drăghici este cercetat penal într-un dosar deschis de Parchetul General, cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii primiți de PSD cu titlul de subvenție de la stat. Existența dosarului a fost confirmată de Ministerul Public pentru Newsweek România.

Dosarul a fost deschis după ce jurnaliștii Newsweek România au dezvăluit că Mircea Drăghici și soția sa au beneficiat de banii primiți de PSD de la stat.

Numai din subvenția de la stat, PSD a încasat peste 83 milioane de lei din 2017 până la finalul anului trecut.

Ce înseamnă asta, în caz că nu v-ați dat seama? Intenția reală a lui Liviu Dragnea este de a frauda următoarele rânduri de alegeri din România!

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/refuzat-la-transporturi-mircea-draghici-va-fi-numit-de-psd-la-autoritatea-electorala-permanenta-1085211?fbclid=IwAR0VYHAFrf70QsvMf4Zjh06-3atvEIF9aJs-XI901Ul5XtdVCaqO9XpA90M