ℹ️ Ludovic Orban, Preşedintele #PNL, despre atitudinea antieuropeană adoptată de #PSD şi#ALDE în anul alegerilor europarlamentare şi anul în care #România deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene:

⚠️“Acest Guvern a declanşat un conflict absurd cu instituţiile UE, cu lideri europeni, cu europarlamentari europeni şi cu alte guverne din state membre UE.
⚠️ Tot ce face PSD trage România în jos şi creează premisele ca România să fie pusă la colţ şi românii să sufere din cauza absurdităţii şi comportamentului antieuropean al celor care conduc, astăzi, România.
↗️🇪🇺 Singura forţă politică din România ce are capacitatea de a câştiga respectul, aprecierea, recunoaşterea şi are capacitatea de a influenţa deciziile la nivel european suntem noi, PNL. Nu există, în momentul de faţă, nicio altă forţă politică prin care să poată reprezenta interesele României în faţa şi din interiorul instituţiilor europene.
↗️🇪🇺 Cu cât PNL e mai puternic şi mai bine reprezentat, cu atât România e mai puternică şi mai bine reprezentată.”