Acasa2019-05-23T00:20:15+02:00
1511, 2019

PSD nu se dezminte şi ne reaminteşte ȋn fiecare zi că este continuatorul PCR.

noiembrie 15th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

❗️PSD nu se dezminte şi ne reaminteşte ȋn fiecare zi că este continuatorul PCR.
❗️Aceleaşi metode comuniste, acelaşi tip de propagandă mincinoasă care DEZINFORMEAZĂ, MANIPULEAZĂ şi EXPLOATEAZĂ TEMERILE.
❗️În poza de mai jos vedeţi un FAKE NEWS construit ȋn sediul PSD din Șoseaua Kiseleff nr. 10, care este distribuit masiv ȋn mediul online. (mai mult…)

1511, 2019

Diurnele plătite de statul român militarilor aflaţi în misiuni în teatrele de operaţii vor fi majorate, a anunţat premierul Ludovic Orban.

ℹ️Diurnele plătite de statul român militarilor aflaţi în misiuni în teatrele de operaţii vor fi majorate, a anunţat premierul Ludovic Orban.
Ludovic Orban: ”Avem cele mai mici diurne dintre toate ţările participante la misiuni, ceea ce este de neacceptat.” (mai mult…)

1511, 2019

Florin Cîţu, ministrul Finanțelor: ”Economia României a fost condusă în ultimii trei ani după două bugete.

ℹ️ Florin Cîţu, ministrul Finanțelor:
”Economia României a fost condusă în ultimii trei ani după două bugete. Un buget a fost cel prezentat în Parlament, dar a existat și un al doilea buget, cu informaţii reale, pe care l-au folosit pentru finanţarea baronilor locali. Exact metoda folosită de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc şi un registru pentru el. (mai mult…)

1411, 2019

Violeta Alexandru. O nouă audiere, cea de ieri din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.

noiembrie 14th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

La noua audiere, cea de ieri din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, a doua după cea de la învestitura de acum o săptămână, mi s-a reproșat că, pe lângă urmărirea procedurilor legale pentru consultarea partenerilor sociali, mă consult, în mod activ, și cu alte entități în ce privește formula de calcul și posibilul impact al majorării Salariului Minim. Pentru PSD, Consiliul Investitorilor Străini “pare a fi o structură mafiotă”. Vorbim despre o structură care reunește companii ce generează un sfert din PIB-ul României.

Așadar, voi continua să mă întâlnesc cu cât mai multe organizații care creează și gestionează prosperitatea și bunăstarea angajaților români. Astazi am avut mai multe întâlniri cu sindicatele pentru a cunoaște opiniile salariațlor.

Dincolo de aceste afirmații ale Președintelui Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, A. Solomon – PSD, rămân un ministru care va respecta instituția Parlamentului și care se va prezenta oricând, în măsura timpului, pentru a oferi puncte de vedere pe temele solicitate.

Vizionați filmul evenimentului:

Sursa: https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial

1411, 2019

La emisiunea Legile puterii, Florin Cîți . „Prin intermediul acestor rectificări banii erau luați de la investiții și transferați către interesele PSD!”

„Prin intermediul acestor rectificări banii erau luați de la investiții și transferați către interesele PSD!” Deficitul e de 4% peste 3% maxim admis în UE, să se deschidă public toate dosarele finaciare, să vina experții UE să constate PUBLIC ca PSD a falsificat acte naționale ale economiei Romaniei . Guvernul PSD a “estimat” venituri totale 249 miliarde lei in primele 9 luni din 2019. Execuția arata 228 miliarde lei! Gaura după 9 luni, date DEJA publicate, aproximativ 21 miliarde lei. (mai mult…)

1411, 2019

Adina Vălean, propusă de guvernul Ludovic Orban pentru postul de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de Transporturi și Mediu a Parlamentului European cu 36 de voturi ”pentru”

ℹ️ Adina Vălean, propusă de guvernul Ludovic Orban pentru postul de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de Transporturi și Mediu a Parlamentului European cu 36 de voturi ”pentru”. Anterior, Adina Vălean a primit aviz pozitiv, în unanimitate, din partea Comisiei JURI a Parlamentului European și din partea Comisiilor pentru afaceri europene din Parlamentul României, cu 25 de voturi ”pentru” și trei abțineri. (mai mult…)

1411, 2019

Klaus Iohannis: „Vă chem alături de mine să construim împreună România Normală!

Klaus Iohannis: „Vă chem alături de mine să construim împreună România Normală! Știu ce avem de făcut, care sunt pașii de urmat și vă invit să aflați mai multe despre proiectul meu pe link-ul de mai jos: (mai mult…)

1411, 2019

Premierul Ludovic Orban a declarat că va fi dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti.

ℹ️ Premierul Ludovic Orban a declarat că va fi dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti.  Ludovic Orban: ”Drumul expres Craiova-Piteşti este un angajament luat de Guvernul României în 2008, când eu eram ministru al Transporturilor şi l-am contrasemnat şi eu în negocierile avute cu cei de la Ford. (mai mult…)

1411, 2019

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, l-a primit astăzi la sediul Ministerului Justiției pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

ℹ️ Cele două părți au agreat asupra faptului că refacerea legilor justiției și finalizarea codurilor penale sunt obiective esențiale în perioada care urmează, astfel încât justiția din România să devină un serviciu public eficient și, în același timp, înfăptuită la termene rezonabile. Justiția trebuie să aducă cetățenilor dreptate, iar investitorilor străini încrederea că își investesc banii într-o țară sigură în care legea nu se aplică discreționar. (mai mult…)

1411, 2019

Adina Vălean, candidata propusă de guvernul Ludovic Orban pentru postul de comisar european pentru Transporturi, este audiată la Bruxelles, în Comisia de transport şi turism a Parlamentului European.

Adina Vălean, candidata propusă de guvernul Ludovic Orban pentru postul de comisar european pentru Transporturi, este audiată la Bruxelles, în Comisia de transport şi turism a Parlamentului European. (mai mult…)

1411, 2019

Aşa cum am promis, Raportul privind evenimentele din 10 august a fost declasificat.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela:
ℹ️ „Vreau să aduc la cunostința dumneavoastră şi a tuturor românilor că ne-am ținut de cuvânt, că promisiunea făcută de prim-ministrul Ludovic Orban şi de mine în Parlament, astăzi s-a împlinit. Azi am primit ultimul aviz solicitat, pe parcursul acestei proceduri, de la instituțiile implicate în derularea evenimentelor din 10 august. (mai mult…)

1411, 2019

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face declarații în legatură cu desecretizarea dosarului „10 august”. (mai mult…)

1411, 2019

Consolidarea statului de drept, cu accent pe independența justiției și întărirea mecanismelor democratice și creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile democratice, reprezintă priorități ale Președintelui României.

Democrația românească trebuie să treacă la o nouă etapă a consolidării sale, care înseamnă creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile democratice, funcționarea eficientă a acestora în serviciul oamenilor, mai multă integritate și transparență, încurajarea participării, dar și o legislație clară, stabilă și predictibilă. (mai mult…)

1311, 2019

Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal este prezent la DIGI 24, la emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu.

noiembrie 13th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Partidul Naţional Liberal a fost în direct. În această seară, de la ora 22:00, Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal va fi prezent la DIGI 24, la emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu.

(mai mult…)

1311, 2019

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie: Începem să regândim planurile cadru.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie: „Începem să regândim planurile cadru. Nu este vorba despre tăiat trei ore, ci despre regândirea modului în care disciplinele s-ar putea preda. Sunt dispusă să fac absolut totul pentru ca elevilor să le fie bine. (mai mult…)

1311, 2019

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru acordarea veniturilor de completare în cazul minerilor care vor fi disponibilizaţi în urma închiderii unor mine.

Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului: ”A fost rezolvată situaţia minerilor blocaţi în subteran la Paroşeni şi Uricani. Astăzi a fost adoptată Ordonanța de Urgență pentru acordarea veniturilor de completare pentru cei care urmează să fie disponibilizaţi, Ordonanță de Urgență iniţiată de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. (mai mult…)

1311, 2019

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede majorarea anuală a alocației pentru copii cu rata medie anuală a inflației, începând cu data de 1 ianuarie 2020.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede majorarea anuală a alocației pentru copii cu rata medie anuală a inflației, începând cu data de 1 ianuarie 2020. ℹ️ Camera Deputatilor a votat, în 15 octombrie, proiectul deputatului #PNLRobert Sighiartau, privind indexarea anuală a alocațiilor pentru copii. (mai mult…)

1311, 2019

Prima conferință din campanie: Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptând o dezbatere cu candidata PSD.

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a anunțat că va organiza el, cu echipa sa, ”o dezbatere așezată”, marțea viitoare, la care vor fi invitați să dezbată mandatul încheiat, planul său pentru viitorul mandat și la care va invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști. (mai mult…)

1311, 2019

ℹ️ Guvernul a discutat, miercuri, situația generată de falimentul RADET, din cauza incompetenței primarului general Gabriela Firea (PSD).

Premierul Ludovic Orban: ”Domnule ministru Virgil Popescu, în urma falimentului RADET, ne confruntăm cu o situație extrem de serioasă. Nu aș vrea să ajungem în situația în care să se oprească furnizarea agentului termic în București.” (mai mult…)

1311, 2019

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august.

ℹ️ Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august.

Ludovic Orban: ”Imediat ce se finalizează procedura, vă solicit să prezentaţi raportul pentru a fi cunoscut de opinia publică” (mai mult…)