Acasa2019-05-23T00:20:15+03:00
1206, 2019

PNL a depus, astăzi, moțiunea de cenzură: ”Guvernul Dăncilă trebuie demis!

iunie 12th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

PNL a depus, astăzi, moțiunea de cenzură: ”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”
Moțiunea de cenzură este semnată de 173 de senatori și deputați de la PNL, USR, PMP, UDMR și deputați neafiliați. (mai mult…)

1206, 2019

Klaus Iohannis: „Nu se poate guverna împotriva oricărei logici economice și împotriva bunului simț. Și în niciun caz nu se poate guverna împotriva celor guvernați.

În economie, măsurile greșite sau falsele priorități lasă urme adânci pentru mai mulți ani. (mai mult…)

1206, 2019

PNL a depus astăzi moțiunea de cenzură: ”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”

Această moțiune este un demers al OPOZIȚIEI UNITE și expresia faptului că noi am înțeles pe deplin mesajul dat de cetățeni la alegerile și la Referendumul din 26 mai. Oamenii vor imediat SCHIMBAREA acestui guvern. (mai mult…)

1106, 2019

763 de tineri români, ambasadori ai programului DiscoverEU!

iunie 11th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Daniel BudaMottoul Uniunii Europene ”Unitate în diversitate” se reflectă puternic în inițiativele Parlamentului European, promovându-se deschiderea către culturile, tradițiile și limbile atât de diverse ale continentului nostru în rândul tinerilor, dar nu numai. Prin intermediului programului DiscoverEU, inițiat de europarlamentarii PNL din grupul PPE, 763 de români în vârstă de 18 ani au primit un permis de călătorie DiscoverEU. Ei vor avea posibilitatea de a călători maximum 30 de zile între 1 august 2019 și 31 ianuarie 2020. Aproximativ 20 000 de tineri din toată Europa au fost selectați în această rundă a programului. (mai mult…)
1106, 2019

Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu ocazia ceremoniei de deschidere a programului de formare „Security in the Black Sea Region. Shared challenges, sustainable future”, ediţia a VI-a – 11 Iunie 2019

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis marți, 11 iunie a.c., un mesaj cu ocazia ceremoniei de deschidere a programului de formare „Security in the Black Sea Region. Shared challenges, sustainable future”, ediţia a VI-a. Mesajul a fost prezentat de către domnul Constantin Ionescu, Consilier de Stat – Departamentul Securităţii Naţionale, Directorul Oficiului Informaţii Integrate, la Constanța. (mai mult…)

1106, 2019

Pe fondul politicilor falimentare ale guvernului PSD-ALDE, piața internă este bombardată cu produse de slabă calitate, falimentând producătorii locali!

România continuă să fie piața de desfacere pentru produsele din celelalte țări în timp ce producătorii locali nu reușeșc să își valorifice marfa. Conform celor mai recente date publicate de Institutul Național de Statistică, deficitul comercial al României a explodat. (mai mult…)

1106, 2019

Conferința de presă după ședința Biroul Politic Național al PNL .

iunie 11th, 2019|Comunicate, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Partidul Naţional Liberal a fost în direct. Conferința de presă după ședința BP Național al PNL .

(mai mult…)

1106, 2019

Florica Chereches.Partidul Naţional Liberal propune eliminarea inechităților salariale între angajații de la stat și cei din mediul privat.

Partidul Naţional Liberal propune eliminarea inechităților salariale între angajații de la stat și cei din mediul privat. În acest sens, am inițiat și depus pe 21 februarie, la Camera Deputaților, un amendament privind acordarea voucherelor de vacanță și în mediul privat. (mai mult…)

1106, 2019

Consiliul Județean Cluj este pe primul loc în țară în ceea ce privește absorbția fondurilor europene, iar Clujul a devenit, astfel, județul cu cel mai mare buget din România, se arată într-un comunicat al CJ Cluj.

„Cea mai mare realizare a acestui mandat o reprezintă atragerea a nu mai puțin de 250 de milioane de euro pentru drumuri, școli și spitale. La acestea se mai adaugă și suma de 355 de milioane de euro atrași pentru dezvoltarea rețelei de apă și canalizare din județ. Este cel mai mare buget din istoria acestui județ și este numărul 1 din România”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj. (mai mult…)

1106, 2019

Costel Alexe. Partidul Național Liberal, atât la nivel național, cât și în filiale, are resurse umane de calitate, buni profesioniști, oameni care se bucură de încrederea comunităților din care provin și a mediului profesional.

Costel Alexe, Președinte #PNLIasi: Partidul Național Liberal, atât la nivel național, cât și în filiale, are resurse umane de calitate, buni profesioniști, oameni care se bucură de încrederea comunităților din care provin și a mediului profesional. (mai mult…)

1006, 2019

Costel Alexe, preşedinte #PNLIasi: „Un Guvern liberal va avea maximum 15 ministere.

iunie 10th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Nu putem guverna, ca liberali, cu 28 de miniștri, peste 100 de agenţii, oficii și autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu. (mai mult…)

1006, 2019

Ludovic Orban. Ei sunt garanția unei drum european pentru Republica Moldova.

Ludovic Orban. „Sunt alături de Andrei Năstase și Maia Sandu în dificila bătălie pe care o duc în Republica Moldova. #ACUM reprezintă forța politică ce poate asigura revenirea la democrație. Ei sunt singurii care pot să readucă în serviciul cetățeanului instituțiile unui stat capturat. (mai mult…)

1006, 2019

Siegfried Muresan. Am ridicat certificatul pentru noul mandat de europarlamentar de la Biroul Electoral Central.

Am ridicat certificatul pentru noul mandat de europarlamentar de la Biroul Electoral Central. Urmează încă 5 ani de muncă pentru a vă reprezenta cât mai bine în Parlamentul European.
Vă mulțumesc.

1006, 2019

Ludovic Orban. PNL este un partid in care integritatea, cinstea, corectitudinea sunt la ele acasa.

iunie 10th, 2019|Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Ludovic Orban. Colegul si prietenul meu Dan Motreanu a fost achitat prin hotarare definitiva. Cand a inceput urmarirea penala contra sa, asa cum am facut si eu si alti colegi liberali, el a facut un pas inapoi si nu a mai candidat pentru nicio functie publica. Dupa achitarea decisa de instanta de fond, cunoscand foarte bine ca in apel nu exista niciun element nou, am decis sa il sustin in candidatura la Parlamentul European. (mai mult…)

1006, 2019

INTENȚIE CRIMINALĂ! Ultima intenţie criminală a lui Vâlcov: Furnizarea tuturor datelor financiare şi personale ale românilor către o firmă privată!

Comisia Naţională de Prognoză are în continuare pe site-ul său proiectul privind realizarea în parteneriat public privat a sistemelor informatice ale ANAF şi ale CNAS, iniţiativă legislativă care i-a aparţinut lui Darius Vâlcov, fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă. Potrivit economistului Andrei Caramitru, acest lucru ar putea face ca independenţa României să nu mai existe. (mai mult…)

1006, 2019

Raluca Turcan: Meleșcanu se scufundă în derizoriu pe zi ce trece!

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, dă vina tot pe votanți, după ce sute de mii de români din străinătate au fost împiedicați să voteze în 26 mai! (mai mult…)

Noroaiele care îngroapă România

Comuniat de presă,primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL) Noroaiele care îngroapă România .Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice detalii despre sumele din bugetul de stat şi din fonduri nerambursabile alocate pentru modernizarea drumurilor judeţene şi celor comunale, cu precădere a celor din judeţul Iaşi. (mai mult…)

1006, 2019

Deputatul PNL Florin Roman a depus la Parlament, în procedură de urgență, o inițiativă legislativă care prevede pedeapsa închisorii pe viață pentru cei care ucid polițiști în misiune.

Cei care ucid polițiști în misiune să știe că vor primi drept pedeapsă detenția pe viață. Societatea românească asistă, din ce în ce mai des și fără a putea reacționa, la exacerbarea fenomenului infracțional reprezentat atât de incidente de mai mică amploare, cât mai ales de recrudescența violențelor greu de imaginat și mai grav urmate de final tragic. (mai mult…)

1006, 2019

Razvan Sava. Ce vi se pare mai scandalos? 30 de lei pe lună bursa de merit a unui copil din sectorul 4 sau 3 milioane de euro pe kilometrul de bulevard cosmetizat?

Exact în acești termeni gândește vătășelul Băluță.

(mai mult…)

1006, 2019

Ludovic Orban: „Nu putem guverna, ca liberali, cu 28 de miniştri, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public. Nu se poate! (mai mult…)