Acasa2019-05-23T00:20:15+02:00
1801, 2020

ianuarie 18th, 2020|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Raluca Turcan, vicepremier: “În acest moment, România are un Guvern care lucrează și un Parlament care blochează. Avem proiecte pe care Guvernul le susține, dar care sunt blocate de Marcel Ciolacu în Camera Deputaților. PSD a confiscat Parlamentul și Comisiile de specialitate, care nu fac altceva decât să faulteze deciziile bune luate de Executiv. (mai mult…)

1801, 2020

Raluca Turcan, vicepremier: “Guvernul PNL a demonstrat că în doar două luni a găsit resurse pentru a debloca proiecte așteptate de sibieni de zeci de ani.

Sibienii au un partener de încredere în Guvernul PNL: este pentru prima dată, după mulți ani, când autoritățile locale sunt sprijinite cu adevărat de la centru. Atât prin adoptarea Legii bugetului de stat, cât și prin Hotărârile de Guvern ulterioare, proiectele Sibiului au fost asumate și încep să fie finanțate cu adevărat. (mai mult…)

1801, 2020

Florin Cîţu, Ministrul Finanțelor Publice: „Bugetul PMB folosit de primarul general in scop electoral!

Astazi este un moment bun sa aflati cum au fost cheltuiti banii dumneavoastra de Gabriela Firea. PMB a avut un buget anual in medie de 5.8 miliarde lei in perioada 2017-2019 versus 3.9 miliarde lei in 2016. Problema este ce s-a intamplat cu banii. S-a dus aceasta diferenta in investitii? Evident ca NU. (mai mult…)

1801, 2020

Rareș Bogdan a LUAT FOC după propunerea lui Ciolacu: Nu guvernăm cu hoții. PSD, axat pe gestionarea sărăciei

„Nu guvernăm cu hoții. Cu cei care și-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului și au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid și pile, oameni inompetenti., aculturali, lipsiți de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei țări în care ne bazăm pe investiții și dezvoltare, dânșii sunt axați exclusiv pe gestionarea sărăciei. (mai mult…)

1801, 2020

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca: ↗️ Buget 2020: 90 noi locuri în creșe. Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca prin Centrul bugetar de administrare creșe are actualmente în administrare 1232 locuri în creșele din municipiu. Conform proiectului de buget pentru 2020, alte 90 locuri pentru bebeluși vor fi înființate până la finalul anului. (mai mult…)

1801, 2020

Firea a folosit în scop personal banii Primăriei Capitalei. Peste 5 miliarde de lei

Ministrul finanțelor Florin Cîțu aduce o serie de acuzații cu iz penal Primarului General al Capitalei Gabriela Firea. Senatorul liberal, Florin Cîțu spune că edilul Bucureștiului a folosit banii de la bugetul statului în scop personal și de partid și nu în interesul locuitorilor Capitalei. (mai mult…)

1801, 2020

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, consideră că alegerea în două tururi de scrutin a primarilor corespunde cel mai bine exigenţelor unei democraţii.

„Într-o democraţie, dacă vrem să-i respectăm până la rădăcină principiile, se justifică alegerea primarilor în două tururi, pentru a avea legitimitate în deciziile pe care le iau, legitimitate dată de votul cetăţenilor. (…) Ne place, nu ne place, ne avantajează, nu ne avantajează … e altă temă. Democratic şi potrivit logicii din statele care au democraţii consacrate, alegerea în două tururi reprezintă un lucru care ar trebui promovat şi susţinut. (mai mult…)

1801, 2020

Nu trece o zi fără probleme în administrația Firea-Faliment PSD.

Nu trece o zi fără probleme în administrația Firea-Faliment PSD. Încă o avarie majoră la rețeaua de termoficare, afectează sute de blocuri din sectoarele 4, 5 și 6. Din cauza acestei avarii, nou înființata Companie Municipală Termoenergetica, se află în imposibilitatea de a furniza apă caldă și agent termic, miilor de bucureșteni ce locuiesc în zonele afectate. (mai mult…)

1801, 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: Vă mulțumesc mult pentru fiecare critică constructivă, fiecare opinie în legătură cu acțiunile mele.

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: „Vă mulțumesc mult pentru fiecare critică constructivă, fiecare opinie în legătură cu acțiunile mele. Ajută enorm și chiar țin cont de mesajele primite. Faptul că acordați câteva minute din viață ca să urmăriți ceea ce fac, faptul că aveți încredere, mă responsabilizează cum nu vă puteți imagina. (mai mult…)

1801, 2020

ℹ️ Alexandra Toader a fost numită în funcţia de preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban.
ℹ️Anterior, Alexandra Toader a deţinut funcţia de membru al Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. (mai mult…)

1801, 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: „România în care dorim să trăim se construiește cu oameni care muncesc cinstit!

Am început reorganizarea ANOFM. Suntem la jumătatea lunii ianuarie. În maxim o lună trebuie să se vadă deja schimbările. Agenția va înceta să se/ne mai păcălească că se ocupă, într-adevăr, de șomeri sau că ar cunoaște nevoile din piață. Acesta este sfârșitul unei perioade atât de benefice financiar doar pentru unii, o perioadă în care liste de șomeri se “plimbă“ de un angajator la altul, o perioadă de congrese, conferințe, etc. Și atât.

Vom sprijini în mod activ toate categoriile de persoane în căutarea unui loc de muncă și, pentru prima dată, în mod organizat, vom face ca ANOFM să fie un partener de încredere pentru cei în plină formă de muncă, cu anumite calificări și în curs de perfecționare/dezvoltare pentru că trebuie să scăpăm de complexul instituției care se rezumă la șomerii fără calificări/mediu calificați. Toți cei în căutarea unui loc de muncă au în noi un partener serios și determinat. În România statul trebuie să facă tot ceea ce poate pentru ca cei care doresc și pot să muncească, să facă cât mai simplu pasul de la persoană fără loc de muncă la angajat. Și să găsească ceva care să i se potrivească.

Țin mult să se vadă rapid primele efecte pentru re-setarea politicilor de angajare, formare, consiliere pentru integrare în piața muncii. Tot respectul meu pentru cei care pot și vor să muncească. Suntem aici pentru ei.

Și la centru dar și în teritoriu lucrurile se vor schimba. Radical. Nu cred în mici modificări. Instituția are nevoie să fie resetată. Totul transparent. Va rezista cine vrea să facă performanță.

Noul Președinte al ANOFM are un termen scurt pentru evaluare internă. Obiectul principal – conectare la angajatori, recâștigarea încrederii acestora, preluat orice informație relevantă pentru a face această instituție eficientă și credibilă. Mâine plecăm spre Brașov. Vom intra în dialog aplicat cu 80 de angajatori. Luni ne vedem cu firme de recrutare. Ne este extraordinar de necesar feedback-ul acestor oameni.

Urmăriți renașterea acestei instituții. ANOFM conectată la piața forței de muncă.

VA fi bine! Va fi performanță!”

Victor Picu

#Managementbazatpeindicatorideperformanta
#SepoatesiinRomania

Foto: Business Insider

Sursa:  https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial

1801, 2020

Ministrul Educației, Monica Anisie, își cere scuze într-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la școlile cu toaletă în curte din Județul Ialomița, unde a intrat într-o clasă în care a auzit o învățătoare țipând la copii. ”Nu am fost în acea școală pentru doamna învățătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aș fi vrut să fiu mai calmă în acea interacțiune și este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău”, scrie Anisie. (mai mult…)

1701, 2020

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anunțat că se vor face verificări la inspectoratele pentru situații de urgență din mai multe județe.

ianuarie 17th, 2020|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

În cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență ”Oltenia” al Județului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele, potrivit unui raport al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Ion Marcel Vela:”Am trimis Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj. Evident că această verificare se va extinde și la nivelul altor județe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată țara.” (mai mult…)

1701, 2020

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, s-a întâlnit cu o delegație formată din primari de comune, membri ai Asociației Comunelor din România (ACoR).

ℹ️Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, s-a întâlnit cu o delegație formată din primari de comune, membri ai Asociației Comunelor din România (ACoR).
ℹ️Tema principală a întâlnirii a fost programul de împădurire pe care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor îl propune pentru primăvara anului 2020 – Campania Națională de Împădurire – și modalitățile prin care ACoR poate susține acest proiect, prin care se dorește creșterea suprafețelor de pădure la nivel național.

1701, 2020

ℹ️Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a dezvăluit că foștii miniștri PSD de Interne au efectuat cheltuieli nejustificate, pentru protecția demnitarilor. În schimb, aceștia au neglijat achizițiile pentru dotarea poliţiştilor.

1701, 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: „Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română.

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: „Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20! Doresc un sfârșit de săptămână liniștit tuturor! (mai mult…)

1701, 2020

Premierul Ludovic Orban consideră că nu există niciun motiv ca proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, pentru care Guvernul își va angaja răspunderea, să fie considerat neconstituţional.

ℹ️Premierul Ludovic Orban consideră că nu există niciun motiv ca proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, pentru care Guvernul își va angaja răspunderea, să fie considerat neconstituţional.
ℹ️Ludovic Orban a explicat că în cazul în care Guvernul ar fi emis o ordonanţă de urgenţă pe această temă, ar fi fost posibil să fie atacată la CCR de către Avocatul Poporului.

1701, 2020

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, a organizat o reuniune de lucru privind atragerea fondurilor europene în perioada de programare 2021-2027.

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, a organizat o reuniune de lucru privind atragerea fondurilor europene în perioada de programare 2021-2027.
Au participat reprezentanţi ai Comisiei Europene, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Agenţiilor de Dezvoltare Regionale, Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), Asociaţiei Oraşelor din România (AOR) şi ai Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). (mai mult…)

1701, 2020

Vicepremierul Raluca Turcan: „Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD – CONSTRUCȚIA DE GRĂDINIȚE!

Vicepremierul Raluca Turcan: „Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD – CONSTRUCȚIA DE GRĂDINIȚE! Bani pentru construcția de noi grădinițe, formarea personalului și dotări avem la dispoziție încă din 2007, printr-un Acord-cadru cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. PSD a ignorant însă aceste fonduri. (mai mult…)

1701, 2020

Eliminarea pensiilor speciale, pasul următor!

Deputații din Comisia de Muncă au eliminat toate pensiile speciale cu excepția celor ale militarilor și polițiștilor. USR a declarat că PSD a jucat la cacealma, deoarece legea o să fie declarată neconstituțională. Proiectele USR și PNL privind eliminarea pensiilor speciale au fost discutate în paralel. Au fost abrogate cu unanimitate de voturi pensiile magistraților, judecătorilor Curții Constituționale, parlamentarilor, aleșilor locali, ale foștilor președinți, ale personalului consular și personalului diplomatic.