#EuropaînRomânia .Summitul Partidului Popular European, cel mai puternic grup politic care conduce Europa a fost găzduit de PNL astăzi, la Sibiu.

A fost Ziua Europei în România, în care cei mai importanți lideri UE au arătat că românii contează și sunt prețuiți.
Partidul Național Liberal are alături, în aceeași familie politică, președintele Consiliului European, președintele Comisiei Europene și al Parlamentului European și poate pune interesele României în primul rând al discuțiilor despre viitorul Europei.

Putem construi o Românie puternică și respectată în Europa doar împreună cu partenerii noștri europeni, spre deosebire de cei care se află în conflict cu Uniunea Europeană doar pentru a-și servi interese personale.
Partidul Național Liberal este angajat în această bătălie și, alături de președintele Klaus Iohannis, reprezintă o garanție a respectării valorilor, principiilor și regulilor europene, o certitudine pentru fiecare român că apartenența la Uniunea Europeană este garanția reușitei în viață pentru fiecare.
Îi chemăm pe români alături de PNL, în 26 mai, pentru a apăra calea europeană a României.
#PPE #PNL #Româniaînprimulrând

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]