Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal:  7 milioane de români, contribuabili la pilonul 2 de pensii, vor rămâne fără banii cu care au contribuit și fără pensia suplimentară cuvenită atunci când vor ajunge la vârsta pensionării dacă nu se abroga ordonanța 114.

Dragnea și Tăriceanu nu privesc cu jind cele aproape 11 miliarde de EURO din conturile personale ale contribuabililor și încearcă de 2 ani să naționalizeze pilonul 2 de pensii. În OUG 114 au introdus prevederi absurde care vor alunga toate companiile private de administrare.

Banii vor încăpea pe mâna unor administratori publici desemnați de cei doi, care vor face praf toate economiile oamenilor. Prin crearea posibilității ca după 5 ani contribuabilii să se retragă de la pilonul 2 de pensii, majoritatea oamenilor nu o să mai accepte să își dea banii pe mâna unor mafioți și consecință va fi distrugerea pilonului 2 de pensii. Milioanele de români activi astăzi vor fi condamnați la sărăcie după pensionare pentru că vor pierde acest supliment vital pentru completarea pensiei din ce în ce mai mici pe care o va putea acorda sistemul public de pensii.

Nu putem accepta așa ceva. Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114 6 pentru a împiedica distrugerea viitorului pentru milioanele de români amenințați de guvernarea roșie.
#2020FărăPSDșiALDE