29.06.2019, București, Palatul Parlamentului, Ședința Biroului Politic Național al Organizației Femeilor Liberale. În cadrul ședinței cele mai importante teme abordate au vizat: analiza activității din timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, evaluarea proiectelor implementate de OFL în țara și conturarea agendei pentru „Școala de vară a OFL”.Președintele #OFL dna. Florica Chereches, a felicitat doamnele liberale pentru activitatea intensă desfășurată în cadrul filialelor, pentru realizarea proiectelor OFL și mai ales pentru dăruirea de care au dat dovadă în campania electorală, subliniind că, o parte din victoria PNL li se datorează și lor.

Florica Chereches: „Mulțumesc tuturor colegelor din #OFL care s-au implicat în campanie și au contribuit la victoria #PNL. Vă mulțumesc pentru că ați fost în stradă, ați discutat cu oamenii și ați reușit să o faceți atât de bine. Felicitări tuturor!”
#ForțăÎnUnitate