„Edilul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a cheltuit banii pe petreceri, pomeni electorale și platind datorii acumulate. De educație și sănătate a cam uitat edilul zero al Capitalei.
Concret, edilul zero Daniel Florea a dat 88,7 milioane de lei pentru petreceri, în timp ce pentru transporturi a dat 3,7 milioane și 1,7 milioane de lei pentru sănătate în prima jumătate a anului 2018.

În timp ce elevii învață în condiții improprii, iar peste 1.500 nu au nici măcar unde învăța după ce școala lor a ars, iar la alta s-a prăbușit tavanul- edilul zero al Setorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, vrea să plătească 3.000.000 de lei pentru a fi omagiat la un eveniment de către elevi.
Preşedintele PNL Sector 5Cristian Marian Olteanu, a declarat că, este inadmisibil ca primarul sectorului 5, Daniel Florea, vrea să fie omagiat la un eveniment de tipul „Simfonia Lalelelor” de elevi, în timp ce edilul nu investește în educație și este singurul edil bucureștean care a refuzat programul Dezvoltarea Sistemului Educațional al Primăriei Capitalei.”

#PrimarulZERO

http://www.inprimarie.ro/index.php/2018/11/06/prioritatile-edilului-zero-al-sectorului-5-petrecerile-si-pomenile-electorale/

Investiţii ZERO, pomeni electorale… fără număr!

#PrimarulZERO #Sectorul5