Pentru președinția Comisiei Europene, PNL va susține candidatura lui Manfred Weber, președintele grupului PPE din Parlamentul European. Manfred Weber este un om politic din generația tânără, un om al echilibrului, al dialogului și al deciziilor ferme. Este un candidat care are experiență, dar și viziunea politică necesară pentru a reforma Comisia Europeană.

#UE #ComisiaEuropeană

Partidului Popular European va decide în cadrul unui Congres ce se va desfășura joi și vineri la Helsinki, cine va fi candidatul pentru funcția de președinte al Comisiei Europene.

În competiție au intrat liderul grupului PPE din Parlamentul European, germanul Manfred Weber (CSU) și finlandezul Alex Stubb, fost ministru de externe, de finanțe și ex-premier.

”PNL va susține candidatura lui Manfred Weber, președintele grupului PPE din Parlamentul European. Este candidatul care are experiență, dar și viziunea politică de reforma Comisia Europeană”  a afirmat domnia sa.

Sursa: https://psnews.ro/europarlamentarul-cristian-busoi-a-pronuntat-numele-pe-cine-va-sustine-pnl-la-presedintia-comisiei-europene-exclusiv-240593/?fbclid=IwAR0Awh_1ltHQAqT81q3ghfuugHLkqrm1x_1uG-0bs2WMN03VN3zF6jm2Lk4