Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNL:  Nu Guvernul creste salariul minim, ci economia privata care trebuie sa scoata mai multi bani pentru plata acestor salarii. Nu Dancila sau Dragnea aduc bani de-acasa pentru majorarea salariului minim. Tot noi, contribuabilii onesti din aceasta tara, din banii nostri, suntem buni de plata pentru aceasta masura a Guvernului.

Daca chiar ar fi vrut sa creasca veniturile populatiei cu salariu minim, ceea ce este firesc sa vrei, Dragnea si Dancila puteau sa aplice propriul program de guvernare si sa nu impoziteze veniturile mai mici de 2000 lei. Asa nu ar mai fi existat o presiune suplimentara pe mediul privat.

Dar nu au facut-o pentru ca foame lor de bani la buget e mare si tocmai din acest motiv vor majorarea salariului minim, pentru a creste incasarile statului. Nu-i intereseaza respectarea programului de guvernare si cresterea veniturilor populatiei, vor doar mai multi bani la buget de la cei din economia privata.