↗️ Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc: ↗️ „Am prezentat profilul strategic al Clujului bazat pe talente și inovare precum și modelele de bune practici în domeniul educației la Summitul Liderilor Regionali și Locali ai Partidului Polular European ce s-a desfașurat azi la București, în prezența lui Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European la Președinția Comisiei Europene, după alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

↗️La întalnire a participat Președintele României, domnul Klaus Iohannis, care a adresat un mesaj liderilor români și europeni. De asemenea, Manfred Weber si-a prezentat viziunea cu privire la viitorul Europei, iar domnul Ludovic Orban, Președintele #PNL, a prezentat candidații partidului alegerile pentru Parlamentul European din mai 2019.

↗️Liderul Grupului Partidului Popular European din Comitetul European al Regiunilor, domnul Michael Schneider, și Secretarul General al Partidului Popular Eurupean, domnul Antonio López-Istúriz , au susținut discursuri în Plenul reuniunii liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European. Cu această ocazie a fost adoptat și Manifestul Liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European în vederea alegerilor pentru Parlamentul European din mai 2019″