Gheorghe Flutur, Preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal: ↗️Lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare este una completă. Sunt pe această listă oameni valoroşi, competenţi, fiecare fiind pregătit să reprezinte interesele României la cel mai înalt nivel, în cele mai dure negocieri politice.
↗️Ca Preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL mă bucur să văd pe listă aleşi locali care au ştiut să fructifice cel mai bine aderarea României la Uniunea Europeană, în folosul comunităţilor lor.
↗️Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, conduce Municipiul cu cel mai bun raport de absorbţie a fondurilor europene din această ţară. Mircea Hava a redat strălucirea Oraşului Unirii folosind magistral instrumentele şi resursele puse la dispoziţie de Uniunea Europeană.
↗️Am încredere că astfel de oameni vor reprezenta cu cinste poziţia şi nevoile administraţiilor locale şi în continuare, în toate negocierile purtate a vârful Uniunii Europene.