Știam că Dragnea și Iordache se țin de scaune și funcții pentru că acestea sunt tot ce le-a mai rămas. Știm că și fostul ministru Olguța Vasilescu vrea să se așeze comod pe un alt scaun de ministru. Dar să minți în mod deliberat că un coleg de-al meu s-a folosit de numele Președintelui pentru a-l face pe Florin Iordache să coboare de pe scaun este mai mult decât un Fake News, este o calomnie extrem de gravă. Solicit tuturor celor care au propagat această știre falsă să retracteze public și să-și ceară scuze!

Adevărul este altul: coaliția PSD-ALDE a pierdut astăzi majoritatea în Camera Deputaților. Dragnea nu a venit azi în sala de ședință pentru a-și exercita atribuțiile, ci a stat ascuns în statul său paralel! Așa au fost ultimii doi ani – plini de minciuni, insinuări și propagandă agresivă împotriva statului de drept. Trebuie să-și asume eșecul guvernării pe plan economic și social, pe plan intern și extern! Scandalul telefonului este unul fals, care încearcă să ascundă eșecul de astăzi din Parlament pentru PSD-ALDE