Deputatul #PNL de Suceava Ioan Balan, membru al Comisiei pentru politică și al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții, unde îndeplinește funcția de președinte, face parte din categoria parlamentarilor suceveni care își fac treaba în Parlamentul României cu profesionalism, iar mărturie în acest sens stă activitatea sa parlamentară.

✍✍✍ Doar în anul 2018, liberalul sucevean a susținut 36 de declarații politice, pe subiecte de interes major, precum soarta angajaților din sectorul privat, salariile profesorilor, deprofesionalizarea și politizarea instituțiilor, banii din Pilonul II de pensii, dar și despre haosul din sistemul de sănătate.

🔊🔊🔊 ❝Majoraţi salariile profesorilor, până nu rămânem cu şcolile goale!❞, ❝Cine deschide o şcoală, închide o închisoare!❞, ❝Guvernul PSD-ALDE împrumută şi copiii încă nenăscuţi!❞, ❝Birocraţia sufocă România şi dă cu piciorul fondurilor europene!❞, ❝Incompetenţa PSD-ALDE ne arde la buzunare – fără autostrăzi, fără spitale, fără şcoli din bani europeni❞ sunt doar o parte dintre titlurile declarațiilor politice susținute de Ioan Balan.