Declaraţiile Preşedintelui #PNLLudovic Orban, despre rezultatele Administraţiei Liberale şi nevoia de a comunica aceste rezultate în toată ţara.  Ce a făcut Partidul Naţional Liberal în #Cluj, în #Alba, în #Sibiu, în #Braşov, în #Suceava#Oradea sau #Timişoara, putem face în toată ţara.

↗️ “Nu există minuni, nu există soluții miracol. Există doar educația noastră, există munca pe care au făcut-o cei mai mulți dintre primarii Partidului Național Liberal în folosul comunităților pe care le-au condus. Există proiectele noastre, există capacitatea fiecăruia dintre noi de a-i convinge pe cei din jurul nostru că pentru #România nu există decât o singură soluție, iar numele acestei soluții este Partidul Național Liberal.
↗️ Trebuie să le spunem ce am făcut. Avem 1100 de primari care, aproape toți, au luat localitățile lor, așa cum președintele Klaus Iohannis a preluat Sibiul în urmă cu mulţi ani, un oraș în derivă, și l-a adus în câțiva ani de zile la statura unui oraș european. La fel au făcut Emil BocIlie BolojanNicolae RobuFalca Gheorghe, Mircea Hava, Dragoș Chitic. La fel a făcut Ion Lungu în Suceava, la fel au făcut mulţi alţi primari liberali de orașe și primarii de comune.
↗️ Avem primării în care nu se mai dă nici un ajutor social pentru că nu mai este nevoie.
↗️ Avem primari care sunt campioni la absorbția fondurilor europene.
↗️ Avem primari care sunt campioni la atragerea de investiții pentru crearea de locuri de muncă și pentru generarea prosperității comunităților lor.
↗️ Avem primari care, deși au fost întotdeauna călcați în picioare de autoritățile guvernamentale, au avut forța să se bată pentru cetățenii care le-au acordat încrederea pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pentru a ridica nivelul de viață și calitatea serviciilor în localitățile pe care le conduc.”