PSD blochează înzestrarea marinei militare. Este incredibil, ce face acest PSD + ALDE din programul de modernizare a Armatei Române!(…). Când provocările la Marea Neagră cresc în fiecare săptămână, cum este posibil să blochezi din nou licitația pentru corvete? De la un punct încolo, aceasta nu mai este vorba de incompetență (sau corupție), ci putem vorbi deja de o sabotare deliberată a securității naționale. În beneficiu cui? _a scris Ovidiu Raețchi pe facebook.

După încercarea stopată de Preşedintele Iohannis de preluare a armatei şi de înlocuire a generalului Ciucā, PSD loveşte din nou. Năucitor aş spune..

Guvernul Dăncilă a blocat pe termen nedeterminat procedura de achiziție a celor 4 noi corvete (nave de luptă) moderne. Stați să vedeți ce au făcut – este noaptea minții:
– Ministerul Apărării a formulat singur o plângere penală cu privire la propria procedură de achiziție;
– Au suspendat achiziția până la finalizarea dosarului penal.

Aşa se întâmplă când PSD-ul veghează la interesul Federației Ruse şi când, oricum nu mai au bani de investiții. Rămanem între timp cu corvetele vechi (pe nume Tetal 1 şi Tetal 2) care nu fac față deloc într-un eventual conflict (nu au rachete anti navă, nu au rachete navă-aer, etc). Poate le transformă PSD-ul în vase de pescuit şi pe astea.
Foto: Tetal 1