All new customers qualify for a 100% bonus abonuscode.co.uk £200 Initial Deposit Bonus on bet365 plus £50 Mobile Promo
­

Lucrările Consiliului de Coordonare (C.C.) al PNL Sector 1.

Consiliul  de Coordonare (CC) al PNL Sector 1,  s-a întrunit azi la Camera Deputaților . La acest eveniment au fost  prezenți ca invitați  actualul preşedinte al PNL Bucureşti, europarlamentarul Cristian Buşoi, Marius Vintila,Ciprian Ciucu (consilier general) , Hazem Kansou ( Secretar General PNL București ), alți invitați. Pe ordinea de zi , cel mai important lucru, este prezentareac Raportului de Activitate  al  PNL Sector 1, prezentat de dl. Președinte PNL Sector 1 , Victor Picu.

(mai mult…)

Pericolul unei noi crize economice în România declanşată de guvernarea PSD-ALDE

Cominicat de presă. primită astazi de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)  Pericolul unei noi crize economice în România declanşată de guvernarea PSD-ALDE

Una dintre cele mai mari telenovele fiscale a guvernărilor PSD-ALDE, aplicarea split TVA, este invalidată de Comisia Europeană deoarece este contrară Directivei UE privind TVA şi libertatea furnizării de servicii. În caz contrar, România riscă procedura de infringement. Această decizie vine la capătul unei perioade de proteste din partea mediului economic, de repetate modificări legislative ale acestei măsuri şi pe fondul unui nivel extrem de redus de conformare voluntară a firmelor. (mai mult…)

Sută la sută succes în atragerea de fonduri europene pentru modernizarea orașului și transformarea lui în Smart City!

Timișoara este încă un exemplu că administrația liberală face performanță în dezvoltarea comunității și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor!  Felicitări și mult succes în continuare, @NicolaeRobu! (mai mult…)

Ideea respectării regulilor aderării la Uniunea Europeană nu valorează prea mult pentru PSD .

Devine clar , chiar şi pentru un necunoscător în materie juridică că ” ideea genială ”  izvorâtă dintr-o minte diabolică  pentru presă , aruncată ieri în Parlamentul României ,  de un deputat al Puterii – ne referim la ideea fantasmagorică a contestării MCV la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene – nu poate avea decât un efect negativ intereselor României. (mai mult…)

Partidul Național Liberal dezaprobă ferm asemenea gesturi incalificabile făcute în instituția cea mai reprezentativă din stat.

↗️ Partidul Național Liberal dezaprobă ferm asemenea gesturi incalificabile făcute în instituția cea mai reprezentativă din stat.

↗️ Parlamentul este unul dintre stâlpii democrației și nu poate fi profanat în asemenea fel. (mai mult…)