All new customers qualify for a 100% bonus abonuscode.co.uk £200 Initial Deposit Bonus on bet365 plus £50 Mobile Promo
­

CEREM ABROGAREA PLAFONĂRII INDEMNIZAȚIILOR PENTRU VETERANII DE RĂZBOI ȘI DEȚINUȚII POLITICI ȘI SOLICITĂ ADOPTAREA ÎN REGIM DE URGENȚĂ A UNUI PROIECT DE LEGE PROPUS DE PNL PENTRU DUBLAREA ACESTOR INDEMNIZAȚII.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal: ↗️„CEREM ABROGAREA PLAFONĂRII INDEMNIZAȚIILOR PENTRU VETERANII DE RĂZBOI ȘI DEȚINUȚII POLITICI ȘI SOLICITĂ ADOPTAREA ÎN REGIM DE URGENȚĂ A UNUI PROIECT DE LEGE PROPUS DE PNL PENTRU DUBLAREA ACESTOR INDEMNIZAȚII.
↗️AU MAI RĂMAS DOAR O MÂNĂ DE OAMENI. DE UNDE ATÂTA URA?

(mai mult…)

Vă scriu în numele lui Alex pentru că Alex n-a mai apucat.

În 2016, mergeam împreună cu doi părinți la publicația Tolo.ro, unde ne aşteptau Cătălin Tolontan, Răzvan Luțac şi Mirela Neag. Mergeam ca să prezentăm povestea nespusă a bebeluşilor care au murit infectați cu pioceanic la Spitalul Județean Suceava. În definitiv, mergeam ca să se scrie despre Alex. (mai mult…)

Iaşul rămâne doar cu titlul de „Capitală Istorică”

Comunicat de presî. rimită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)   Iaşul rămâne doar cu titlul de „Capitală Istorică” .  Pe 23 ianuarie, oraşul Iaşi va primi oficial titlul de „Capitală Istorică“. Este un gest de recunoaştere simbolică pe care preşedintele României, Klaus Iohannis, îl va face personal. Pe de altă parte, aproape toate recunoaşterile venite din partea guvernului nu au fost însoţite şi de proiecte concrete, care să ofere acestei zone a ţării şansele dezvoltării economice. (mai mult…)

Voi propune modificarea Legii educaţiei naţionale, pentru a favoriza criteriile calitative, în detrimentul celor cantitative şi pentru a elimina sarcinile birocratice din sarcina cadrelor didactice

Comunicat de presă, primit de la domnul deputat Claudiu Răcuci (Grupul parlamentar al PNL)  Voi propune modificarea Legii educaţiei naţionale, pentru a favoriza criteriile calitative, în detrimentul celor cantitative şi pentru a elimina sarcinile birocratice din sarcina cadrelor didactice

Deputatul PNL Claudiu Răcuci anunţă că la începutul primei sesiuni parlamentare din anul 2019 va supune dezbaterii publice, se va consulta cu sindicatele din educaţie, după care va înainta Parlamentului un proiect amplu de modificare a Legii educaţiei naţionale, astfel încât performanţele cadrelor didactice şi ale elevilor să fie nu mai cuantificate prin criterii cantitative, ci calitative, iar dascălilor să nu li se mai impună sarcini birocratice excesive, în detrimentul activităţilor didactice: (mai mult…)

Tudorel Toder îi oferă lui Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul.

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte #PNL: „Tudorel Toder îi oferă lui Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul.

Condamnatul Dragnea a dispărut de la sfârșitul anului trecut într-un concediu prelungit. Se va întoarce din nou în spațiul public românesc imaculat. Va clama victoria în lupta sa împotriva justiției.

(mai mult…)