Comunicate2019-05-23T00:20:14+03:00

Ziua II în Anglia.

Concluzia este una singură:
Le pasă de România, le pasă de viitorul copiilor lor şi nu pot rămâne nepăsători față de situația politică actuală a țării.
Diaspora se implică !

#RomâniaÎnCareSePoate
#RomaniaInPrimulRand

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și candidatul PNL pe poziția 1 la alegerile europarlamentare, Rares Bogdan.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și candidatul PNL pe poziția 1 la alegerile europarlamentare, Rares Bogdan
Klaus Iohannis:
↗️Europa este România și România este în Europa. Nu putem să ne imaginăm Uniunea Europeană fără România, cum nu putem, în ziua de astăzi și pentru viitorul nostru, să ne imaginăm România fără Uniunea Europeană. În măsura în care reușim să devenim tot mai europeni, eu sunt convins că tot mai mulți români vor dori să se întoarcă în țară. Acest lucru să știți că nu ține doar de bani. Deci nu vorbim, de câțiva ani încoace nu mai vorbim doar despre salarii, despre venituri, vorbim și despre multe alte lucruri, pe care oamenii care trăiesc în afara țării așteaptă să se întâmple în România Europeană pentru a putea să se întoarcă. De exemplu așteaptă un stat de drept, așteaptă șanse egale, așteaptă ceea ce se numește meritocrație, mai ales pentru tineri este extrem de important, este extrem de important să avem proceduri predictibile, previzibile ca să își facă un plan de carieră.

PSD a început oficial acțiunea de șantaj pentru voturi.

↗️ Florin Roman, deputat #PNL: ❗”PSD a început oficial acțiunea de șantaj pentru voturi.

❗Ameninţă că banii destinaţi autorităţilor publice locale, 284 miliarde de lei vechi, nu vor fi distribuiţi decât după alegerile europarlamentare, fiind repartizaţi în funcţie de rezultatele electorale ale fiecărui primar.
↗️ În calitate de președinte al Comisiei de Administrație Publică, le atrag atenţia să nu se joace, pentru că ceea ce fac este o infracțiune și potrivit legii acești bani se alocă unităților administrativ-teritoriale în termen de treizeci de zile de la aprobarea bugetului Consiliului Județean”.