Acasa2019-05-23T00:20:15+03:00
2405, 2019

Conferință de presă a Președintelui #PNL, Ludovic Orban și a candidatului PNL la europarlamentare, Rares Bogdan.

mai 24th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Conferință de presă a Președintelui #PNLLudovic Orban și a candidatului PNL la europarlamentare, Rares Bogdan. (mai mult…)

Hoţul strigă hoţii!

Raluca Turcan: Hoţul strigă hoţii!  Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că ”alegerile vor fi fraudate”! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate? Dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt: (mai mult…)

Scurt istoric al Partidului Național Liberal

Azi 144 de ani. Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne. Originile mișcării liberale trebuie însă căutate cu mult mai devreme, în perioada pașoptistă, momentul 1875 constituind doar instituționalizarea și coagularea unor grupări care existau deja pe scena politică. După 1866 liberalii au jucat practic rolul principal în procesul de modernizare a României. (mai mult…)

2305, 2019

Bistrița a arătat azi că a venit timpul schimbării.

mai 23rd, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Bistrița a arătat azi că a venit timpul schimbării.
Bistrița votează PNL și DA la referendum pe 26 mai!
E timpul României!
#PNLfortaschimbarii
#RomaniaInPrimulRand
#romaniiconteaza
#romaniivoteaza

2305, 2019

Acum, la Digi 24, despre beneficiile concrete ale apartenenței la Uniunea Europeană și obiectivele mele în viitorul Parlament European

Despre beneficiile concrete ale apartenenței la Uniunea Europeană și obiectivele mele în viitorul Parlament European .

Vizionați video in direct: https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/304124957194744/

2305, 2019

Duminică dăm semnalul că s-a terminat cu impostorii

Rareș Bogdan: Duminică dăm semnalul că s-a terminat cu impostorii, s-a terminat cu indivizii care își bat joc de țară și de bucureșteni. Eliberăm România, eliberăm Bucureștiul și ne ocupăm de ceea ce știm, să guvernăm! Mergeți duminică la vot!

#eTimpulRomâniei #RomâniaÎnPrimulRând #PNL #26mai#alegerieuropene #ParlamentulEuropean #România #UE

Vizionați video clipul de mai jos: https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial/videos/2261635120595462

2305, 2019

Klaus Iohannis, președintele României: „PSD-ului îi este frică de votul la referendum și face ce știe să facă PSD – încearcă să boicoteze acest vot. Dreptul la vot este câștigat de români în Decembrie `89 prin sacrificiul suprem. Vă spun, români, nu irosiți dreptul la vot, mergeți și votați! Nu vă poate lua nimeni acest drept! Nu vă temeți! Pe 26 mai, puterea este la voi! Mergeți și decideți! Nu-i lăsați pe alții, nu lăsați PSD să decidă în locul vostru!”

2305, 2019

Ludovic Orban, președintele #PNL: „Mâine aniversăm 144 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. Pentru noi, liberalii, a face politică nu este o joacă, a face politică la umbra Brătienilor, înseamnă să-ți asumi misiunea de a ridica România, de a clădi această națiune pe oameni puternici, de a readuce meritocrația, valoarea, competența, în fruntea țării, de a reda demnitatea neamului românesc, de a face din România o țară respectată, apreciată, care să stea ca un partener egal la masa deciziilor cu toate țările europene importante. Este misiunea noastră de a descătușa energiile individuale ale acestei națiuni, de a permite fiecărui român să creeze, să construiască, să inițieze, să dezvolte, să aibă o șansă în viață, fiecare copil să aibă parte de o educație care să-l facă apt să facă față competiției și să-l facă apt să reușească în viață.”

2205, 2019

Referendumul este fundamental pentru evoluția societății românești.

mai 22nd, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Ludovic Orban, președintele #PNL: „Referendumul este fundamental pentru evoluția societății românești.
Românii sunt chemați să hotărască ei, că din momentul referendumului este interzisă amnistierea și grațierea faptelor de corupție. Adică, românii sunt chemați să decidă că cine fură va fi pedepsit și nu are nicio cale de scăpare, cu atât mai mult dacă este deținător de putere publică și dacă exercită funcție publică.
De asemenea, românii pot să decidă să nu mai permită Guvernului să reglementeze prin OUG în domeniul justiției, să nu mai stăm tot timpul cu frica în sân la fiecare ședință de Guvern, că guvernele pilotate de Dragnea, guvernele de slugi ale lui Dragnea și Tăriceanu pot să trimită oricând OUG care să calce în picioare independența justiției, care să alunge dreptatea din societatea românească, care să împiedice liberul acces al cetățeanului la independența justiției și care să transforme justiția românească într-o filială a PSD.”
#PNLfortaschimbarii
#dedataastavotez
#RomaniaInPrimulRand

2205, 2019

Ludovic Orban, președintele #PNL: „Îi invit pe toți românii să vină cu mic cu mare la vot, să își exprime toți votul, pentru că este fundamental dacă vrem să trăim într-o societate condusă de oameni cinstiți, de oameni corecți, dacă vrem să trăim într-o societate în care cei pe care îi investim cu putere prin votul nostru să acționeze strict în interesul public și în interesul cetățeanului, să nu-și folosească funcțiile publice pentru a fura din munca noastră.
Totul depinde de votul românilor, iar „DA” la cele două întrebări la Referendum, înseamnă garanția faptului că întregul asalt declanșat de mafia PSD-ALDE, împotriva cetățenilor și împotriva independenței justiției, va fi oprit prin votul cetățenilor.”
#PNLFortaSchimbarii

2205, 2019

Raluca Turcan, prim vicepreședinte #PNL: „ Aceste sunt documentele care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD.
O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman.
Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire.
Dragnea pentru Teleorman a înseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăție.
Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, ca și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.
Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată.
Duminică, putem da o șansă României! Putem stopa acest personaj toxic venind masiv la vot pe 26 mai!”
Mai jos documentele:
Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.
Document 2 – acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.
Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.

1805, 2019

mai 18th, 2019|Comunicate, Evenimente, In sprijinul membrilor, OPV3, OPV3 Bucuresti, PNL|

Klaus Iohannis, președintele României:

„Fiindcă aşa nu se mai poate, vă chem eu, preşedintele României, la vot la referendum!
Români, vă întreb aici, în Piaţa Victoriei: sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru corupţi, sunteţi de acord cu interzicerea OUG în domeniul Justiţiei şi al materiei penale? Atunci la vot!

Daţi un răspuns clar. Eliberaţi România! Vă aştept pe toţi la vot, pe 26 mai, pentru România, pentru viitorul României.”

Ludovic Orban, președintele #PNL
„Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am ieşit în stradă cu curaj, înfruntând forţele de represiune ale regimului comunist. Revoluţia nu s-a terminat. În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluţie, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluţia şi să aducem România românilor liberi, cinstiţi, oamenilor muncitori, oamenilor corecţi, oamenilor care îşi iubesc ţara, care vor ridicarea acestei ţări. Chem alături de noi toţi românii de bună credinţă să creadă în PNL, în şansa pe care o au de a aduce România în primul rând.”

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
1805, 2019

Alături de președintele Klaus Iohannis demonstrăm la București pentru România corectă, pentru România cinstită, pentru România în care ne dorim să trăim!

Vizionează acest clip video împreună cu prietenii tăi:

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
1805, 2019

26 mai este decisiv. Este despre cum vrem ca România să fie condusă!

Ziua de 26 mai se anunță o zi de cotitură pentru România. Alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție vor stabili foarte clar cum vor românii să fie condusă România, ce fel de guvernare susținem. Un guvern preocupat de infractori sau o guvernare preocupată de români în primul  rând?

Asaltul neobosit al PSD asupra justiției, incompetența și dezinteresul cras față de viețile românilor din partea alianței de guvernare au ridicat miza alegerilor din 26 mai. O validare a referendumului pentru justiție, declanșat de președintele Iohannis, și înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare ar tăia drastic din avântul anti-stat de drept al partidelor de guvernământ și le-ar zdruncina serios din interior.

Toate acțiunile PSD din ultimii doi ani și jumătate au făcut ca ziua de 26 mai să fie despre anti-corupție și Europa. Adică despre autostrăzi, spitale, grădinițe, școli și calitatea vieții. În 2016, Parlamentul European a publicat un studiu al Rand Corporation în care se estima la 24 de miliarde de euro pe an costul direct al corupției în România. Putem calcula și vedem că suma ar însemna mii de km de autostradă sau sute de spitale județene. Corupția irosește bani și atacă direct calitatea vieții cetățenilor. Pe 26 mai, puterea este la noi, pentru a decide o altă cale pentru România.

Vor românii ca dorința arzătoare a PSD-ALDE de modificare a legilor justiției întru folosul unui grup de persoane să fie oprită? Au la îndemână votul DA la cele două întrebări de la referendumul declanșat de președintele Iohannis! Vor românii să ajungă în primul rând al UE? Atunci au la îndemână votul pentru PNL.

PNL și-a declarat susținerea totală pentru principiul legii egale pentru toți, în România regulilor democratice și morale respectate. PNL a purtat zilnic lupta parlamentară cu PSD și a reușit să stopeze o parte din asaltul lui Liviu Dragnea și a găstii sale asupra justiției. Presiunea Comisiei de la Veneția, sesizată insistent de PNL, dar și contestările la Curtea Constituțională au mai tăiat elanul PSD.

Nu în ultimul rând, PNL a arătat cel mai de succes model al administrației locale, construit cu fonduri europene. Orașe din România, conduse de liberali, au atins deja condiții de viață apropiate de vestul Europei.  Acolo unde primari destoinici au ales calea corectă, a muncii în folosul dezvoltării, nu pe cea a corupției, orașele au înflorit. Europa a venit la ea acasă.

La argumentele PNL pentru 26 mai se adaugă și seriozitatea cu care ne-am construit lista pentru europarlamentare și programul politic pentru următorii cinci ani: o combinație de experiență, suflu nou și oameni cu rezultate.

Fii alături de PNL și de Europa pe 26 mai, hai la vot!

Sursă: alegerieuroparlamentare.digi24.ro

1805, 2019

De ce PSD nu vrea prezența mare la urne și cum poate fi invins?

PSD se simte încolţit şi recurge la războiul politic dus cu arme murdare

Partidul de guvernământ a intrat în panică cu numai două săptămâni înainte de alegeri. Fotografia de moment din sondaje, dar şi realitatea din teren, au determinat partidul lui Liviu Dragnea să îşi mute discursul public într-o zonă a delirului, minciunilor şi luptei cu arme murdare. Obiectivul? Inundarea spaţiului public cu pericole inventate astfel încât mobilizarea celor anti-PSD să scadă iar prezenţa la vot pe 26 mai să fie redusă. Antidotul? O mobilizare cât mai mare la vot pe 26 mai, pentru alegerile europarlamentare şi referendum, astfel încât PSD să primească ce merită: scoaterea de pe scena politică şi de la guvernare.

Lipsa de scrupule a PSD

Summitul UE organizat de preşedintele Iohannis şi PNL la Sibiu, care a adus 26 de şefi de stat şi guvern din UE în România, a fost declicul pentru PSD şi Liviu Dragnea. Pentru a acoperi ruşinea de a fi expus public drept un renegat al Europei, PSD a luat decizia de a organiza simultan un miting la Iaşi. Aici au fost întâmpinaţi de protestatari care nu au mai putut fi acoperiţi de muzica de pe scenă. Scenele de acest tip au curs şi ulterior. Răspunsul lui Liviu Dragnea? “Derbedei cu ochii injectaţi, drogaţi, bătăuşi” sunt cei care au stricat “armonia” apariţiilor publice ale PSD. Jignirile aruncate public despre oameni de bună credinţă cărora le-au ajuns cei mai bine de doi ani cu PSD sunt doar primul pas din răspunsul ticluit de Liviu Dragnea. A urmat intervenţia ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus răspicat că cei care participă la contra-manifestaţii vor fi anchetaţi penal şi vor răspunde în faţa legii. Nu este prima oară în istoria lungă a PSD când instituţiile statului sunt folosite drept instituţii ale unui PSD represiv. Dar faptul că această posibilitate a fost emisă public arată cât de disperaţi sunt cei de la PSD şi că nimic nu îi opreşte în această campanie electorală.

PSD miroase pericolul reprezentat de Iohannis şi PNL

Iritarea extremă şi disperarea atinse de PSD sunt vizibile în fiecare zi. Confruntaţi cu adevărul şi realităţile din viaţa românilor, liderii PSD răspund cu ţâfnă sau direct cu minciuni. Poate cel mai tare îi doare pe PSD-işti când li se demonstrează că românii au pierdut bani prin creşterile de preţuri şi inflaţie provocată cu intenţie. Sau când aud că nimeni în Europa nu mai vrea să audă de PSD, că sunt renegaţi de propria familie politică europeană. Aceste dovezi clare îi fac pe cei de la PSD să reacţioneze virulent şi violent, precum nişte animale încolţite.

Viitorul PSD şi al ţării se decide pe 26 mai

PSD ştie foarte bine că ziua de 26 mai este extrem de importantă pentru viitorul său mai ales că va fi semnalul pentru alegerile prezidenţiale din acest an şi cele locale de anul viitor.

Pe 26 mai, românii sunt chemaţi să voteze şi la referendumul despre justiţie convocat de preşedintele Iohannis. Un referendum justificat de asaltul necontenit şi neobosit dus de liderul PSD şi toate Guvernele sale obediente împotriva unei justiţii drepte şi corecte având drept unic obiectiv scăparea infractorului cocoţat în vârful României, Liviu Dragnea.

Validarea referendumului convocat de preşedintele României ar fi o lovitură imensă pentru PSD. Iar plasarea PSD mai jos de locul întâi la alegerile europarlamentare ar scoate complet partidul lui Liviu Dragnea din ring.

Din toate aceste motive este important ca fiecare român să meargă la vot. Pericolul mare este ca sondajele de opinie să demobilizeze. Pentru a opri PSD este nevoie ca toţi românii să înţeleagă că trebuie să meargă la urne pentru referendum şi europarlamentare pe 26 mai! Cu o prezenţă mică la urne, PSD va continua să se comporte precum vătaful României. Cu o prezenţă mare la vot, România îşi recapătă demnitatea şi şansa la un viitor!

Sursă: obiectivbr.ro